Kotlety jagnięce z sosem z sera pleśniowego
Kotlety jagnięce z sosem z sera pleśniowego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.42 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera, kotlety jagnięce, żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z sosem z sera pleśniowego, Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Kotlety Cielęce Z Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z kotletów. Kotlety jagnięce gotować w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut z każdej strony lub aż rumiane. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Kotlety przełożyć na półmisek i ogrzać.
Połącz śmietanę do ubijania i żółtko jajka; dodaj do brandy na patelni, dobrze mieszając. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszać z winogronami i serem. Łyżka sosu równomiernie na kotlety, i podawać natychmiast.