Kotlety jagnięce z sosem wiśniowo-miętowym

Kotlety jagnięce z sosem wiśniowo-miętowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów jagnięcych z sosem wiśniowo-miętowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 640 kalorii, 46g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety jagnięce z sosem wiśniowo-balsamicznym i miętą, Kotlety jagnięce z sosem miętowym, oraz Kotlety jagnięce z sosem miętowo-figowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety jagnięce opłukać pod zimną bieżącą wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Umieść kotlety jagnięce w dużej plastikowej torebce i dodaj oliwę z oliwek, rozmaryn i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Marynować na noc w lodówce.
4
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć kotlety jagnięce z plastikowej torebki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
6
Umieść kotlety jagnięce na grillu pod kątem 45 stopni, aby ustalić ładne ślady grilla. Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 135 do 140 stopni, wyjmij kotlety jagnięce z grilla i pozostaw na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Na mięso polać sosem wiśniowo-miętowym i w razie potrzeby podawać z puree ziemniaczanym i fasolką szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Udekoruj każdy talerz gałązką mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Umieść wiśnie, Wino, i łodygi mięty w dużej patelni i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się o 2 / 3, a następnie usunąć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Ubić posiekaną miętę i cukier. W małej misce wymieszaj wodę i skrobię kukurydzianą, aby utworzyć zawiesinę, a następnie dodaj do sosu wiśniowego. Gotować sos, aż pokryje tył drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn