Kotlety jagnięce z rozmarynem w sosie cytrynowym

Kotlety jagnięce z rozmarynem w sosie cytrynowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje $4.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, musztardę, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety jagnięce z sosem czosnkowo-rozmarynowym, Kotlety jagnięce z czerwonym winem i sosem rozmarynowym, oraz Kotlety jagnięce rozmarynowe z sosem czosnkowo-miętowym.
Instrukcje
Kotlety jagnięce Rub rozmarynem.
Umieść kotlety na patelni brojlerów i broil 3 do 4 cali od ciepła przez 5 do 6 minut. Włącz kotlety i dusić 3 do 5 minut, aż gotowe.
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą w rondlu, aż będzie gładka.
Dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny i musztardę. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina bąbelków i zgęstnieje, stale mieszając. Łyżka na kotlety jagnięce.