Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem I Musztardą
Kotlety jagnięce rozmarynowo-musztardowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 49 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, rozmaryn, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem Musztarda, Kotlety wieprzowe z musztardą i rozmarynem, oraz Rozmaryn-musztarda pieczona noga jagnięca.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; dobrze wymieszać. Rub mieszaninę równomiernie po obu stronach kotletów jagnięcych.
Umieść kotlety na blasze do pieczenia lub talerzu; przykryć i marynować w lodówce co najmniej 30 protokół.
Umieść kotlety na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; przykryj i grilluj 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Uwaga: aby przygotować w pomieszczeniu, umieść patelnię grillową na dużym ogniu, aż będzie gorąca; płaszcz sprayem do gotowania.
Dodać jagnięcinę i gotować 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.