Kotlety jagnięce z rozmarynem Flageolets to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, marchew, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowo-miętowa pieczona noga jagnięca z Flagietkami, Kotlety Jagnięce Rozmaryn, oraz Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj marchew, seler, szalotka, i czosnek do patelni; przykryć i gotować 15 minut lub do miękkości i złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Marchew
Seler
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj wino do patelni; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać fasolę, bulion, 1 łyżeczka rozmarynu i 1/2 łyżeczki soli; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Fasola
Bulion
Sól
5
Zdjąć z ognia i ogrzać.
6
Rozgrzać pozostały 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.