Kotlety Jagnięce Z Podwójną Szerokością

Kotlety Jagnięce Z Podwójną Szerokością
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Klinczowane kotlety jagnięce Podwójne szeroki spróbować. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 405 kalorii, 42g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła baste, four seasons blend, deska dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Jagnięce Klinczowane Podwójnie Cięte, Idealnie grillowane kotlety jagnięce lub schabowe, oraz Kotlety jagnięce z miętą Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawić jagnięcinę do temperatury pokojowej, około 1 godziny, jeśli prosto z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Przygotuj" dojrzały poziom " pokład węgla, z czystym cienkim rusztem lub stojakiem ustawionym na nim, jeśli chcesz; ogień powinien być bardzo gorący.
3
Kotlety jagnięce przyprawiamy z obu stron mieszanką przypraw, następnie lekko zwilżamy ręce wodą i dodajemy przyprawy do mięsa. Odstawić na 5 minut, aby rozwinąć " pastę mięsną."*
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wentylator lub wysusz nadmiar popiołu z ognia węglowego.
5
Za pomocą szczotki ziołowej lekko posmaruj kotlety masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Kotlety jagnięce układamy na ruszcie grillowym lub bezpośrednio na węglu i gotujemy, nie ruszając ich, przez 3 minuty. Obróć, lekko podlej i gotuj przez 3 minuty, a następnie powtórz, fastrygując za każdym razem, gdy kotlety są odwrócone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Umieść owiniętą folią cegłę na ruszcie grillowym lub na węglach, które mają być używane jako stały punkt dla kotletów, oprzyj kotlety o nią, tłuszcz w dół i gotuj przez 1 minutę lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna zarejestruje 49° na termometrze natychmiastowego odczytu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
W międzyczasie wlać deskę do krojenia (lub wymieszać bezpośrednio na desce). Drobno posiekać końcówkę szczotki ziołowej i wymieszać zioła w dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Przełożyć kotlety jagnięce na deskę do krojenia i obrócić opatrunek do płaszcza, następnie przenieść na talerze i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Przygotowanie pasty mięsnej: jak doprawić
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Doprawić mięso mieszanką Four Seasons i / lub innymi przyprawami. Lekko zwilż ręce i pracuj przyprawami do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Odstawić mięso na 5 do 10 minut. Poprzez osmozę sól przeniknie do mięsa i wypchnie i wyciągnie składniki smakowe, tworząc to, co nazywam "pastą mięsną" na powierzchni. Z bardziej delikatnym mięsem-na przykład rybami-chcesz ograniczyć czas, na jaki pozwalasz na tę pastę w formie, w przeciwnym razie ryzykujesz " spalenie soli."Ta pasta-połączenie przypraw i soków z mięsa-zacznie tworzyć glazurę zaraz po umieszczeniu mięsa na grillu lub w palaczu. Soki nadal uciec z mięsa i skoncentrować się w skorupie, podczas gdy mieszanka fastrygowanie dodaje więcej smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
13
Fragment z "Charred & Scruffed: Bold new techniques for explosive flavor on and off the grill" autorstwa Adama Perry 'ego Langa i Petera Kaminsky' ego. Copyright © 2012 by Adam Perry Lang; photographs copyright © 2012 by Simon Wheeler. Opublikowane przez Artisan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn