Kotlety Jagnięce Z Patelni

Kotlety Jagnięce Z Patelni
Kotlety jagnięce z patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.11 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Idź do sklepu i odebrać olej canolan, oregano, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone kotlety jagnięce z Charmoulan i szparagami z patelni, Kotlety jagnięce na patelni z Harissą, szpinakiem i ciecierzycą, oraz Patelnia kotlety jagnięce i cebula Cipollini z sosem estragon miód musztarda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, brązowe kotlety jagnięce w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, mięso termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn