Kotlety jagnięce z pasternakiem

Kotlety jagnięce z pasternakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1065 kalorii, 48g białka, oraz 85 g tłuszczu każdy. Na $7.65 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, oliwę z oliwek, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Z Szalotką I Pasternakiem, Przyprawiona Jagnięcina Z Prażonym Pasternakiem, oraz Gulasz Jagnięcy Z Pasternakiem, Śliwkami I Ciecierzycą.
Instrukcje
Na dużej patelni, ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek, aż mieni się.
Dodać pasternak i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i miękkie, 6 do 7 protokół.
Pasternak przełożyć na talerz.
Dodaj koncentrat jabłkowy na patelni i gotować, aż syropy i zredukowane do 1/4 Puchar, O 8 protokół.
Dodać skórkę z cytryny i sok, pasternak i 1 łyżkę chrzanu. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Tymczasem w innej dużej patelni podgrzać pozostałą 1/2 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Przyprawić kotlety jagnięce solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż mięso będzie gotowane, ale nadal różowe przez cały czas, o 7 protokół.
Przełożyć jagnięcinę i pasternak na talerze. Na jagnięcinę polać sosem, kotlety polać pozostałą 1 łyżką chrzanu i podawać.