Kotlety Jagnięce Z Mielonymi Jabłkami
Kotlety jagnięce z mielonymi jabłkami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 637 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz wybite jabłka, oliwa z oliwek, kotlety jagnięce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety jagnięce z miętowym sosem holenderskim, Kotlety jagnięce z miętowym sosem jogurtowym, oraz Kotlety Z Jagnięciny Mielone-Wolnowar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć spiczasty koniec cebulki czosnku i umieścić na kawałku folii aluminiowej.
Skropić oliwą z oliwek i złożyć folię do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut. Ostudzić i obrać 12 goździków, zachowując Pozostałe goździki do innych zastosowań.
Jagnięcinę posypać równomiernie suchym Rub Biltmore i umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Piec w temperaturze 325 przez 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki). Rezerwa 1/4 szklanki kapieli na wybite jabłka.
Podawać z mielonymi jabłkami i pieczonym czosnkiem.
Kotlety wieprzowe z mielonymi jabłkami: Zastąp 4 (2-calowe) kotlety wieprzowe z kością.
Posypać równomiernie 2 łyżeczkami Biltmore Dry Rub.
Piec w temperaturze 325 przez 45 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 16
Usuń kotlety i dodaj 1/4 szklanki wody na patelnię; gotować na średnim ogniu 2 minuty, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki. Zastąp mieszaninę dla 1/4 szklanki zastrzeżonych kapieli w mielonych jabłkach.
W razie potrzeby udekoruj świeżą szałwią i rozmarynem.