Kotlety jagnięce z kolendrą i Chile

Kolendra-i-Chile-przetarte kotlety jagnięce może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 880 kalorii, 86g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kotletów na ramionach, nasiona kolendry, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety wieprzowe z kolendrą i kminkiem, Kotlety wieprzowe z kakao i Chile, oraz Kotlety wieprzowe z kakao-chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel sok z cytryny i czosnek między 2 zamykane plastikowe torby i umieścić 6 związane kotlety w każdym worku, wstrząsając do dystrybucji marynaty. Marynować 20 minut. Płatki kolendry i czerwonej papryki zmielić moździerzem i tłuczkiem lub w elektrycznym młynku do kawy / przypraw, a następnie wylać na talerz. Kotlety osuszyć i dobrze doprawić solą. Dip obu stronach każdego posiekać do mieszanki przypraw do herbu.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Rozgrzać 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowe kotlety, 4 na raz, aż rumiane ze wszystkich stron (dodać więcej oleju do patelni dla każdej partii).
Przelej kotlety na dużą płytką (1-calową) patelnię do pieczenia jako rumiane.
Gdy wszystkie kotlety są rumiane, piecz w środku piekarnika 10 minut na średnio rzadkie.
Usuń string przed podaniem.
* Kotlety można zarumienić na 30 minut i przechowywać w temperaturze pokojowej.