Kotlety Jagnięce Z Karmelizowaną Cebulą I Chardą Szwajcarską

Kotlety Jagnięce Z Karmelizowaną Cebulą I Chardą Szwajcarską
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Kotlety jagnięce z karmelizowaną cebulą i boczkiem szwajcarskim mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek vinaigrette i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard, Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem Z Chardą Szwajcarską I Syropem Balsamicznym, oraz Chard Szwajcarski z cebulą.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Umieścić jagnięcinę w dużej wytrzymałej, zapinanej na suwak plastikowej torbie; wlać winegret na kotlety. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Wlać olej do dużej patelni nonstick; umieść patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę; przykryć i gotować 20 minut lub aż złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać brązowy cukier i ocet balsamiczny; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
6
Dodaj wodę; doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Dodaj szwajcarski chard; przykryć i gotować 3 protokół lub tylko do zwiędnięcia, mieszając raz. Odstawić, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjąć jagnięcinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Miejsce jagnięcina na stojaku; grill, odkryte, 3 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, obracając od czasu do czasu i fastrygowanie z zastrzeżone marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Podawać z mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn