Kotlety Jagnięce Z Karmelizowaną Cebulą I Chardą Szwajcarską
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Kotlety jagnięce z karmelizowaną cebulą i boczkiem szwajcarskim mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek vinaigrette i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard, Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem Z Chardą Szwajcarską I Syropem Balsamicznym, oraz Chard Szwajcarski z cebulą.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Umieścić jagnięcinę w dużej wytrzymałej, zapinanej na suwak plastikowej torbie; wlać winegret na kotlety. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Wlać olej do dużej patelni nonstick; umieść patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj cebulę; przykryć i gotować 20 minut lub aż złoty, często mieszając.
Dodać brązowy cukier i ocet balsamiczny; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Dodaj wodę; doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki.
Dodaj szwajcarski chard; przykryć i gotować 3 protokół lub tylko do zwiędnięcia, mieszając raz. Odstawić, przykryć i ogrzać.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Wyjąć jagnięcinę z worka, zastrzegając marynatę.
Miejsce jagnięcina na stojaku; grill, odkryte, 3 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, obracając od czasu do czasu i fastrygowanie z zastrzeżone marynaty.
Podawać z mieszanką cebuli.