Kotlety Jagnięce Z Grilla

Grillowane kotlety jagnięce to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, grubą sól morską, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Grilla, Kotlety Jagnięce Z Grilla, oraz Kotlety Jagnięce Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze dodać czosnek, rozmaryn, tymianek, cayenne i sól. Puls aż do połączenia.
Wlać oliwę z oliwek i zmiksować na pastę. Przetrzyj pastę po obu stronach kotletów jagnięcych i pozostaw do marynowania przez co najmniej 1 godzinę w lodówce.
Wyjmij z lodówki i pozwól kotletom osiągnąć temperaturę pokojową; zajmie to około 20 minut.
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu, aż do prawie palenia, dodać kotlety i zapiekać przez około 2 minuty. Odwróć kotlety i gotuj przez kolejne 3 minuty dla średnio rzadkich i 3 1/2 minuty dla średnich.