Kotlety jagnięce z czosnkiem i rozmarynem z polewą miodową

Kotlety jagnięce z czosnkiem i rozmarynem z polewą miodową
Kotlety jagnięce z czosnkiem i rozmarynem z glazurą miodową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1074 kalorii, 91g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 18,77 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cydru jabłkowego, octu jabłkowego, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i miodem, Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem, oraz Kotlety Jagnięce Rozmarynowo-Czosnkowe.

Instrukcje

1
Kotlety jagnięce umieścić w płytkim naczyniu, a następnie doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
2
Połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek, czosnek, i rozmaryn w małej misce, a następnie wlać na kotlety jagnięce. Kotlety jagnięce marynować w lodówce przez 1 godzinę, odwracając kotlety raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż migotanie. Pracując partiami, gotuj kotlety jagnięce na patelni, aż będą brązowe i chrupiące, 2-3 minuty na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć kotlety jagnięce na duży talerz i pozostawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
5
Podczas gdy jagnięcina odpoczywa, dodaj szalotkę do patelni i gotuj, ciągle mieszając, aż szalotka zacznie więdnąć i zmięknąć, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wlać cydr jabłkowy do patelni, mieszając, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać ocet i miód, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż sos lekko zgęstnieje. Łyżka glazury na kotlety jagnięce i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia50
Magazyn