Kotlety jagnięce pieczone z pesto cytrynowo-Rukolowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj pieczone kotlety jagnięce z pesto cytrynowo-Rukolowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli dla niemowląt, cytrynę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety jagnięce z Farro, rukolą i winegretem cytrynowo-tymiankowym, Grillowane kotlety jagnięce z risotto cytrynowym Meyer i rukolą...i GRATIS, dzięki uprzejmości firmy McCormick, oraz Pieczone Kotlety Jagnięce Sezonowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż jagnięcinę w jednej warstwie na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; broil 5 do 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podczas pierogów jagnięcych zetrzeć 1 łyżeczkę skórki cytrynowej; wycisnąć sok z cytryny na 2 łyżeczki.
Umieścić orzeszki piniowe i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym; proces do mielenia.
Dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny, rukolę, olej, 2 łyżki wody, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.