Kotlety jagnięce i przyprawa z kolendry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kotlety jagnięce i Cilantro smak spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 526 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kolendra, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Jagnięce Z Smakiem Granatu, Kotlety jagnięce z koprem włoskim, oraz Kotlety jagnięce z smakiem granatu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Jagnięcinę posypać 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony.
Rozprowadzić mieszaninę oleju na jagnięcinę; umieścić patelnię w piekarniku.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 13
Wyjąć jagnięcinę z patelni; odstawić 8 minut.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 5 protokół.
Połącz mieszankę cebuli, kolendrę i pozostałe składniki.