Kotlety jagnięce gotowane na wolnym ogniu

Kotlety jagnięce gotowane na wolnym ogniu
Slow-Cooked Lamb Chops to przepis bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka , 53 g tłuszczu i łącznie 631 kalorii . Za 5,0 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką tymianek, oregano, kotlety z polędwicy jagnięcej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest gotowe w około 4 godziny i 10 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 61% . Ta ocena jest dobra. Wypróbuj Slow Cooked Applesauce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage i Slow Cooked Beef Chili , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Umieść cebulę w wolnowarze o pojemności 3 qt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Wymieszaj oregano, tymianek, czosnek w proszku, sól i pieprz; natrzyj nimi kotlety jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Połóż kotlety na cebuli. Na wierzchu połóż czosnek. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-6 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn