Kotlety Jagnięce Glazurowane
Cider-Glazed kotlety jagnięce może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 67 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sos sojowy, kotlety jagnięce, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z marchewką, Kotlet schabowy z jabłkami, oraz Ocet Jabłkowy- & - Melasa-Kotlety Wieprzowe Glazurowane.
Instrukcje
Gotować cydr, imbir, czosnek, sos sojowy, ocet, i miód w małym rondlu, aż zredukowane do około 1/4 szklanki, 10 do 12 protokół. Całkowicie fajne. Rezerwy 2 łyżki glazury do mżawki.
Kotlety jagnięce osuszyć i posypać 1/2 łyżeczki soli (całość). Ułóż na stojaku brojlerów i szczotki top kotletów z połową glazury. Broil 3 do 4 cali od ciepła 3 minut. Obrócić i szczotkować pozostałą glazurą, a następnie dusić od 3 do 4 minut więcej dla średnio rzadkich.
Przelać kotlety na talerz i skropić zarezerwowaną glazurą.
Odstawić 5 minut, a następnie posypać szalotki.