Kotlety jagnięce al fresco

Kotlety jagnięce al fresco
Przepis kotlety jagnięce al fresco mogą być wykonane w około 1 godzinę. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, oliwę z oliwek, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką), Kotlety jagnięce Mohameda, oraz Kotlety Jagnięce Panierowane, są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 200C / 220C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułożyć kromki chleba na blasze i piec przez 8-10 minut, aż tosty. W międzyczasie oliwę z oliwek natrzeć na stojaki z jagnięciną, obficie doprawić solą i pieprzem, a następnie postawić w pieczonej puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Stojak BaranekStojak Baranek
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyjmij chleb z piekarnika i włóż jagnięcinę. Jagnięcinę pieczemy przez 10 minut, a następnie odstawiamy na około 5 minut do ostygnięcia. W trakcie oczekiwania tosty przełożyć do robota kuchennego, dodać czosnek, natkę pietruszki i miętę oraz doprawić solą i pieprzem. Posiekaj, aż będziesz miał grube okruchy, a następnie przełóż do szerokiego, płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Gdy jagnięcina jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, rozprowadzić musztardę na mięsistych bokach, spodach i końcach. Przytrzymaj stojak za kości i posadź go w okruchach herby, a następnie zgarnij garści okruchów i naciśnij je na musztardę. Powtórz z pozostałymi 2 stojakami(może zostać trochę okruchów, ale potrzebujesz tego, aby je zgarnąć).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Pieczemy 3 półki jagnięciny, mięsisty bok, przez 20 minut. Jeśli okruchy zaczną się palić, przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Na piknik piecz jagnięcinę do 6 godzin wcześniej. Gdy zimno, oddzielić na kotlety (jest to sama prostota, ponieważ kości zapewniają wytyczne) i ostrożnie owinąć je w folię. Nie zapomnij wziąć słoiki z musztardą i galaretką miętową, aby służyć z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka MiętowaGalaretka Miętowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn