Kotlety jagnięce z rozmarynem i czarnym pieprzem
Kotlety jagnięce z rozmarynem i czarnym pieprzem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz koszerną sól, ząbki czosnku, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, oraz Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
W dużej misce umieścić kotlety jagnięce i skropić oliwą z oliwek.
Posypać rozmarynem i kolejne 4 składniki i dobrze wymieszać.
Odstawić na 30 minut. W międzyczasie przygotuj miętowy Chimichurri.
Kotlety ułożyć na wysmarowanym stojaku grillowym. Przykryj i grilluj 3 do 4 minut z każdej strony dla średnio rzadkich (145), 8 minut dla średnich (160) lub 10 minut dla dobrze przygotowanych (170).
Wyjąć z grilla; odstawić 5 minut.
Podawać z miętą Chimichurri.