Kotlety jagnięce al fresco

Kotlety jagnięce al fresco
Przepis kotlety jagnięce al fresco mogą być wykonane w około 1 godzinę. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, oliwę z oliwek, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką), Kotlety jagnięce Mohameda, oraz Kotlety Jagnięce Panierowane, są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 200C / 220C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Ułożyć kromki chleba na blasze i piec przez 8-10 minut, aż tosty. W międzyczasie oliwę z oliwek natrzeć na stojaki z jagnięciną, obficie doprawić solą i pieprzem, a następnie postawić w pieczonej puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Stojak BaranekStojak Baranek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjmij chleb z piekarnika i włóż jagnięcinę. Jagnięcinę pieczemy przez 10 minut, a następnie odstawiamy na około 5 minut do ostygnięcia. W trakcie oczekiwania tosty przełożyć do robota kuchennego, dodać czosnek, natkę pietruszki i miętę oraz doprawić solą i pieprzem. Posiekaj, aż będziesz miał grube okruchy, a następnie przełóż do szerokiego, płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Gdy jagnięcina jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, rozprowadzić musztardę na mięsistych bokach, spodach i końcach. Przytrzymaj stojak za kości i posadź go w okruchach herby, a następnie zgarnij garści okruchów i naciśnij je na musztardę. Powtórz z pozostałymi 2 stojakami(może zostać trochę okruchów, ale potrzebujesz tego, aby je zgarnąć).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Pieczemy 3 półki jagnięciny, mięsisty bok, przez 20 minut. Jeśli okruchy zaczną się palić, przykryj luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Na piknik piecz jagnięcinę do 6 godzin wcześniej. Gdy zimno, oddzielić na kotlety (jest to sama prostota, ponieważ kości zapewniają wytyczne) i ostrożnie owinąć je w folię. Nie zapomnij wziąć słoiki z musztardą i galaretką miętową, aby służyć z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka MiętowaGalaretka Miętowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn