Kotlety cielęce z duszonymi winie grzybami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, mąkę, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Golonki Cielęce Duszone W Winie, Duszone kotlety Seitan w sosie z grzybów i Czerwonego Wina, oraz Cielęcina, grzyby i czerwone wino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść cielęcinę między 2 arkuszami folii o dużej wytrzymałości i spłaszczyć do grubości 1/8 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala