Kotlety cielęce z pieczarkami dusz winnych

Kotlety cielęce z pieczarkami dusz winnych
Kotlety cielęce z duszonymi winie grzybami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, mąkę, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Golonki Cielęce Duszone W Winie, Duszone kotlety Seitan w sosie z grzybów i Czerwonego Wina, oraz Cielęcina, grzyby i czerwone wino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cielęcinę między 2 arkuszami folii o dużej wytrzymałości i spłaszczyć do grubości 1/8 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2
Pokroić na kawałki wielkości porcji; pogłębiać kawałki w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj połowę cielęciny i gotuj od 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
5
Cielęcinę przełożyć na półmisek; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Cienki-Cienki-
6
Dodać grzyby i cebulę na patelnię, i podsmażyć 1 1/2 protokół do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Połącz bulion wołowy, Marsala i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodaj do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zdjąć z ognia. Wymieszać z pomidorem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Polać cielęciną sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
11
Posypać natką pietruszki i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn