Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano

Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano
Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 6,37 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1271 kalorii. Jeśli masz grubo zmielone ziarna pieprzu, marchew, brokuły rabe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano, Fiore z brokułami, kurczakiem i serem Pecorino, oraz Penne z brokułami, orzechami włoskimi i Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać boczek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić. Cebulę i marchew ugotować w roztopionym tłuszczu, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać 3 szklanki wody i wina i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z soczewicą, liściem laurowym i tymiankiem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć patelnię częściowo i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
SoczewicaSoczewica
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj dodatkową wodę jest potrzebna. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z zarezerwowanym boczkiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Na brokuły Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano: gotować brokuły rabe w dużym garnku wrzącej osolonej wody przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Drenaż i wstrząs w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Ponownie odcedzić i osuszyć.
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
12
Dodać brokuły rabe i saute aż do ogrzania przez, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Brokuł RabeBrokuł Rabe
13
Zdjąć z ognia i posypać 4 łyżki sera i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
14
Przełożyć na talerz i posypać pozostałymi 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1
Kotlety cielęce posmarować 1 stroną z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i posmarować mieszanką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu. Podsmaż stronę pieprzu cielęcego w dół, aż złoty kolor będzie brązowy, o 4 do 5 protokół. Zmniejsz ogień do średniego obróć kotlety i kontynuuj gotowanie 4 do 5 minut na średnio Rzadki doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć cielęcinę z patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać szalotki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać wino i zmniejszyć do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę. Mieszamy masło i rozmaryn, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
6
Ułożyć cielęcinę na soczewicy i sosem łyżeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)

Składniki

113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeboczek pokrojony w drobną kostkęboczek pokrojony w drobną kostkę1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebrokuły rabe, twarde łodygi obranebrokuły rabe, twarde łodygi obrane1łyżka czerwony ocet winnymarchew, drobno pokrojona w kostkęmarchew, drobno pokrojona w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4krewetki i żyłkiDrobno posiekana świeża natka pietruszkiDrobno posiekana świeża natka pietruszki11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekany świeży rozmaryndrobno posiekany świeży rozmaryn2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany5goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesoczewica, umyta i zbieranasoczewica, umyta i zbierana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnyCebula hiszpańska, drobno posiekanaCebula hiszpańska, drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty ser Pecorino Romanoświeżo starty ser Pecorino Romano1szalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana11 łyżka suszonego oreganomasło niesolone na zimnomasło niesolone na zimno907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeKotlety cielęce o grubości 3/4 cala)Kotlety cielęce o grubości 3/4 cala)8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugrubo zmielone mieszane ziarna pieprzu (czerwony, różowy, zielony, czarny)grubo zmielone mieszane ziarna pieprzu (czerwony, różowy, zielony, czarny)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn