Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano

Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano
Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 6,37 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1271 kalorii. Jeśli masz grubo zmielone ziarna pieprzu, marchew, brokuły rabe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano, Fiore z brokułami, kurczakiem i serem Pecorino, oraz Penne z brokułami, orzechami włoskimi i Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać boczek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić. Cebulę i marchew ugotować w roztopionym tłuszczu, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać 3 szklanki wody i wina i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z soczewicą, liściem laurowym i tymiankiem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć patelnię częściowo i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj dodatkową wodę jest potrzebna. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z zarezerwowanym boczkiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Na brokuły Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano: gotować brokuły rabe w dużym garnku wrzącej osolonej wody przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Drenaż i wstrząs w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
9
Ponownie odcedzić i osuszyć.
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12
Dodać brokuły rabe i saute aż do ogrzania przez, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł RabeBrokuł Rabe
13
Zdjąć z ognia i posypać 4 łyżki sera i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
14
Przełożyć na talerz i posypać pozostałymi 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1
Kotlety cielęce posmarować 1 stroną z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i posmarować mieszanką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu. Podsmaż stronę pieprzu cielęcego w dół, aż złoty kolor będzie brązowy, o 4 do 5 protokół. Zmniejsz ogień do średniego obróć kotlety i kontynuuj gotowanie 4 do 5 minut na średnio Rzadki doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć cielęcinę z patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać szalotki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać wino i zmniejszyć do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę. Mieszamy masło i rozmaryn, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Ułożyć cielęcinę na soczewicy i sosem łyżeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)

Składniki

1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczek pokrojony w drobną kostkęboczek pokrojony w drobną kostkę1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.brokuły rabe, twarde łodygi obranebrokuły rabe, twarde łodygi obrane1łyżka czerwony ocet winnymarchew, drobno pokrojona w kostkęmarchew, drobno pokrojona w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4krewetki i żyłkiDrobno posiekana świeża natka pietruszkiDrobno posiekana świeża natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany świeży rozmaryndrobno posiekany świeży rozmaryn2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany5goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesoczewica, umyta i zbieranasoczewica, umyta i zbierana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnyCebula hiszpańska, drobno posiekanaCebula hiszpańska, drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty ser Pecorino Romanoświeżo starty ser Pecorino Romano1szalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkumasło niesolone na zimnomasło niesolone na zimno9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kotlety cielęce o grubości 3/4 cala)Kotlety cielęce o grubości 3/4 cala)8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 433 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagrubo zmielone mieszane ziarna pieprzu (czerwony, różowy, zielony, czarny)grubo zmielone mieszane ziarna pieprzu (czerwony, różowy, zielony, czarny)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn