Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano

Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano
Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 6,37 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1271 kalorii. Jeśli masz grubo zmielone ziarna pieprzu, marchew, brokuły rabe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano, Fiore z brokułami, kurczakiem i serem Pecorino, oraz Penne z brokułami, orzechami włoskimi i Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać boczek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić. Cebulę i marchew ugotować w roztopionym tłuszczu, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Dodać 3 szklanki wody i wina i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z soczewicą, liściem laurowym i tymiankiem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć patelnię częściowo i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj dodatkową wodę jest potrzebna. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z zarezerwowanym boczkiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Na brokuły Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano: gotować brokuły rabe w dużym garnku wrzącej osolonej wody przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Drenaż i wstrząs w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
9
Ponownie odcedzić i osuszyć.
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12
Dodać brokuły rabe i saute aż do ogrzania przez, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Brokuł RabeBrokuł Rabe
13
Zdjąć z ognia i posypać 4 łyżki sera i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
14
Przełożyć na talerz i posypać pozostałymi 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1
Kotlety cielęce posmarować 1 stroną z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i posmarować mieszanką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu. Podsmaż stronę pieprzu cielęcego w dół, aż złoty kolor będzie brązowy, o 4 do 5 protokół. Zmniejsz ogień do średniego obróć kotlety i kontynuuj gotowanie 4 do 5 minut na średnio Rzadki doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć cielęcinę z patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać szalotki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać wino i zmniejszyć do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę. Mieszamy masło i rozmaryn, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Ułożyć cielęcinę na soczewicy i sosem łyżeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)

Składniki

113papryka habaneroboczek pokrojony w drobną kostkęboczek pokrojony w drobną kostkę1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki907papryka habanerobrokuły rabe, twarde łodygi obranebrokuły rabe, twarde łodygi obrane1łyżka czerwony ocet winnymarchew, drobno pokrojona w kostkęmarchew, drobno pokrojona w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychDrobno posiekana świeża natka pietruszkiDrobno posiekana świeża natka pietruszki1porcja startego parmezanudrobno posiekany świeży rozmaryndrobno posiekany świeży rozmaryn2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany5goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesoczewica, umyta i zbieranasoczewica, umyta i zbierana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1łyżka czerwony ocet winnyCebula hiszpańska, drobno posiekanaCebula hiszpańska, drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty ser Pecorino Romanoświeżo starty ser Pecorino Romano1szalotka, drobno posiekanaszalotka, drobno posiekana1porcja startego parmezanumasło niesolone na zimnomasło niesolone na zimno907papryka habaneroKotlety cielęce o grubości 3/4 cala)Kotlety cielęce o grubości 3/4 cala)8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm3Spód: okruszki z herbatników grahamgrubo zmielone mieszane ziarna pieprzu (czerwony, różowy, zielony, czarny)grubo zmielone mieszane ziarna pieprzu (czerwony, różowy, zielony, czarny)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn