Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano
Kotlety cielęce z mieszanym pieprzem na soczewicy z brokułami Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 6,37 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1271 kalorii. Jeśli masz grubo zmielone ziarna pieprzu, marchew, brokuły rabe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano, Fiore z brokułami, kurczakiem i serem Pecorino, oraz Penne z brokułami, orzechami włoskimi i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać boczek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić. Cebulę i marchew ugotować w roztopionym tłuszczu, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać 3 szklanki wody i wina i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z soczewicą, liściem laurowym i tymiankiem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć patelnię częściowo i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będą miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina Wieprzowa
Soczewica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj dodatkową wodę jest potrzebna. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z zarezerwowanym boczkiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Na brokuły Rabe z czosnkiem i serem pecorino Romano: gotować brokuły rabe w dużym garnku wrzącej osolonej wody przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
Brokuł Rabe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Drenaż i wstrząs w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
9
Ponownie odcedzić i osuszyć.
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12
Dodać brokuły rabe i saute aż do ogrzania przez, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł Rabe
13
Zdjąć z ognia i posypać 4 łyżki sera i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
14
Przełożyć na talerz i posypać pozostałymi 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1
Kotlety cielęce posmarować 1 stroną z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i posmarować mieszanką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Kotlety Cielęce
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu. Podsmaż stronę pieprzu cielęcego w dół, aż złoty kolor będzie brązowy, o 4 do 5 protokół. Zmniejsz ogień do średniego obróć kotlety i kontynuuj gotowanie 4 do 5 minut na średnio Rzadki doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek