Kotlety Cielęce Z Grzybami Merlot I Cukinią
Kotlety cielęce z grzybami Merlot i cukinią to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 222 kalorie, 30g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kotlety cielęce, ząbki czosnku, ser gruyere i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Merlot z kurczaka z pieczarkami, Kotlety cielęce z cytryną i pieprzem, oraz Kotlety Cielęce Smażone / Saltimbocca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać cukinię sprayem do gotowania, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodać cukinię i czosnek na patelni; gotować, stale mieszając, 3 protokół lub do miękkości. Odstawić i ogrzać.
Wytrzyj patelnię czystą ręcznikami papierowymi. Pieczarki zalać sprayem do gotowania.
Umieść patelnię na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; gotować, stale mieszając, 3 minuty lub do złotego koloru. Wymieszać w winie, zielonej cebuli i 1/4 łyżeczki soli; gotować 2 do 3 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Odstawić i ogrzać.
Wytrzyj patelnię czystą ręcznikami papierowymi.
Cielęcinę posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Cielęcinę posmarować sprayem do gotowania.
Miejsce patelnia na dużym ogniu.
Dodać połowę cielęciny, i gotować 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałą cielęciną.
Wyjmij cielęcinę z patelni. Odstawić; ogrzać.
Dodaj wodę do patelni; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót grzyby i cielęcina na patelni; wrzucić do herbu z sosem.
Posypać serem i podawać z cukinią.