Kotlety cielęce duszone z miodem i czerwonymi winogronami

Duszone kotlety cielęce z miodem i czerwonymi winogronami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 640 kalorii, 45g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sardeli, liści laurowych, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Pieczone kotlety cielęce z winogronami, Cielęcina Scaloppine z winogronami i grzybami, oraz Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na bardzo dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać anchois i gotować na umiarkowanie małym ogniu, zacierania anchois aż puree, o 3 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej.
Kotlety cielęce doprawić solą i pieprzem.
Dodaj je do patelni i gotować, aż rumiane, o 3 protokół na stronę.
Kotlety przełożyć na talerz.
Dodaj wino, Szałwia, Goździki i liście laurowe na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż wino zostanie zmniejszona do 2 łyżki stołowe, o 5 protokół.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia.
Dodać kotlety cielęce i ich soki, przykryć i dusić na małym ogniu, aż kotlety są ledwo różowy w środku, o 3 minut na stronie. Kotlety odłożyć na talerz i przykryć luźno folią.
Dodaj winogrona i miód na patelni, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż winogrona będą miękkie, o 4 protokół. Rozsypać winogrona na kotlety. Gotuj soki na patelni na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 5 protokół. Wyrzucić goździki i liście laurowe.
Polać kotlety sosem i podawać.