Kotlety Cielęce Francuskie
Francuskie kotlety cielęce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej, sól, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety Cielęce Pizzaiolo, Kotlety Cielęce Z Karczocha, oraz Kotlety Cielęce Z Szałwii.
Instrukcje
Kotlety cielęce posypać solą i pieprzem. Na patelni, brązowe kotlety po obu stronach w oleju.
Cebulę posypać natłuszczonym płytkim naczyniem do pieczenia; doprawić 1 łyżką masła. Wierzch z kotletami; skropić bulionem. Roztopić pozostałe masło; wymieszać z bułką tartą i parmezanem.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, a termometr do mięsa odczyta 160°.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.