Kotlet z indyka z grillowaną cebulą
Kotlet z indyka z grillowaną cebulą może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 6,05 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 875 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Patty Melt z marynowaną sałatką cebulową, Indyk Patty Melt, oraz Indyk Patty Melt.
Instrukcje
Rozgrzać grill do góry. Zmielonego indyka podzielić na 4 równe hamburgery, posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem po obu stronach. Grilluj przez 3 do 4 minut na stronę dla średnio dobrze doneness (burger będzie nadal gotować po umieszczeniu z powrotem na grillu w następnym kroku).
Połóż chleb na płaskiej powierzchni. Każdy plaster Top z plasterkiem sera i kilka łyżek smażonej cebuli z grilla.
Umieścić hamburgera na górze, a następnie top burger z pozostałych 4 kromki chleba.
Posmaruj wierzch chleba olejem i ostrożnie umieść hamburgery na grillu, naoliwioną stroną w dół, i lekko naciśnij kanapkę metalową łopatką. Grilluj przez 1 do 2 minut lub do złotego koloru, następnie umyj górną kromkę chleba z olejem, Odwróć, naciśnij górną łopatką i gotuj, aż ta strona będzie złotobrązowa i ser się stopi.
Przeciąć na pół i podawać.
Cebulę obustronnie posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować z każdej strony przez 3 do 4 minut lub aż lekko zwęglone i tylko gotowane przez.
Wymieszać ocet, musztardę, sól, pieprz i tymianek w średniej misce.
Ubij w 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż do zemulgowania.
Dodać cebulę i mieszać do połączenia.
Odstawić do użycia w temperaturze pokojowej.