Kotlet schabowy z ryżem i warzywami
Schabowy obiad z ryżem i warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 382 kalorie, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko groszek, schab kotlety, instant brązowy ryż, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastowy brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Instant Chocolate Mocha jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Kotlet Schabowy, Kotlet schabowy dla dwojga, oraz Kolacja Kotlet Schabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na patelni o 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Zupa ciepła, warzywa i bulion do gotowania w tej samej patelni, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z ryżem; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 5 minut.
Top z wieprzowiną. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 5 minut dłużej lub aż wieprzowina będzie lekko różowy w środku i ryż jest miękki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.