Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą
Kotlety wieprzowe na patelni z jabłkami i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pierwotny przepis ma 621 kalorii, 39g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.35 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól koszerna, musztarda dijon, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą, Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą, oraz Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Gotować na gorącym oleju w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu 5 do 6 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Dodaj jabłka i cebulę na patelni; gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub aż rumiane.
Dodaj bulion na patelni, i gotować 1 do 2 protokół, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z dna patelni.
Ubij razem śmietanę i musztardę; dodać do patelni, i gotować, stale mieszając, 1 do 2 protokół lub do bąbelków.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj bourbon.
Dodaj wieprzowinę, zmieniając płaszcz, a wierzch z jabłkami, cebulą i tymiankiem.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut lub do momentu, gdy płyn zacznie się bąbelkować.
Odstawić na patelni 5 minut przed podaniem.