Kotlet schabowy panierowany z ciepłą kapustą jabłkową

Kotlet schabowy panierowany z ciepłą kapustą jabłkową
Panierowane kotlety wieprzowe z ciepłą sałatką z kapusty jabłkowej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety schabowe z ciepłą kapustą, Szałwia przetarta kotletem wieprzowym z ciepłym jabłkiem, oraz Ciepłe Jabłko-Kapusta Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojaki piekarnika do górnej i dolnej trzeciej pozycji i rozgrzej do 425 stopni F. Umieść stojak z drutu w obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wrzucić kapustę, jabłka, 2 łyżki octu, oliwę z oliwek, 2 łyżeczki brązowego cukru, 3/4 łyżeczki soli i kilka zmielonych pieprzu razem na innej blasze do pieczenia. Piecz na górnym stojaku, aż kapusta i jabłka będą złote w miejscach i miękkie, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Wyjąć i wrzucić koperkiem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Tymczasem, położyć kotlety wieprzowe między dwoma kawałkami folii i Funt aż około 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Posypać 1/2 łyżeczki soli i kilka zmielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Połącz 1 łyżkę kwaśnej śmietany i 1 łyżeczkę musztardy w małej misce i umyj obie strony każdego kotleta mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Okruchy Panko wylać na talerz i wcisnąć z każdej strony kotlety schabowe do okruchów. Obficie spryskać obie strony każdego kotleta sprayem do gotowania i umieścić na stojaku na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piec na Dolnym stojaku, aż kotlety wieprzowe są złote, chrupiące i gotowane przez, 6 do 8 protokół, przerzucanie w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wymieszać razem pozostałe 2 łyżki kwaśnej śmietany, 2 łyżeczki wody i pozostałą 1 łyżeczkę każdej musztardy, brązowego cukru i octu. Kotlety schabowe i jabłko podzielić na cztery talerze; kotlety skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn