Kotlet schabowy panierowany z ciepłą kapustą jabłkową

Panierowane kotlety wieprzowe z ciepłą sałatką z kapusty jabłkowej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety schabowe z ciepłą kapustą, Szałwia przetarta kotletem wieprzowym z ciepłym jabłkiem, oraz Ciepłe Jabłko-Kapusta Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojaki piekarnika do górnej i dolnej trzeciej pozycji i rozgrzej do 425 stopni F. Umieść stojak z drutu w obramowanej blasze do pieczenia.
Wrzucić kapustę, jabłka, 2 łyżki octu, oliwę z oliwek, 2 łyżeczki brązowego cukru, 3/4 łyżeczki soli i kilka zmielonych pieprzu razem na innej blasze do pieczenia. Piecz na górnym stojaku, aż kapusta i jabłka będą złote w miejscach i miękkie, 20 do 25 minut.
Wyjąć i wrzucić koperkiem, jeśli używasz.
Tymczasem, położyć kotlety wieprzowe między dwoma kawałkami folii i Funt aż około 1/4 cala grubości.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i kilka zmielonych pieprzu.
Połącz 1 łyżkę kwaśnej śmietany i 1 łyżeczkę musztardy w małej misce i umyj obie strony każdego kotleta mieszaniną.
Okruchy Panko wylać na talerz i wcisnąć z każdej strony kotlety schabowe do okruchów. Obficie spryskać obie strony każdego kotleta sprayem do gotowania i umieścić na stojaku na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec na Dolnym stojaku, aż kotlety wieprzowe są złote, chrupiące i gotowane przez, 6 do 8 protokół, przerzucanie w połowie.
Wymieszać razem pozostałe 2 łyżki kwaśnej śmietany, 2 łyżeczki wody i pozostałą 1 łyżeczkę każdej musztardy, brązowego cukru i octu. Kotlety schabowe i jabłko podzielić na cztery talerze; kotlety skropić sosem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.