Kotlet schabowy Panfryd z granatem i salsą z kopru włoskiego

Przepis Panfryd kotlety wieprzowe z granatem i Salsa kopru włoskiego może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 175 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kolendrę, nasiona granatu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, Grillowany kurczak z pestkami granatu i salsą z kopru włoskiego, oraz Koper włoski-wieprzowina z szalotką-redukcja granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę Cebulki kopru włoskiego przekrój wzdłuż i rdzeń, a następnie pokrój w 1/4-calową kostkę. Koper włoski ugotować w 2 łyżki oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, do miękkości, o 15 protokół.
Przenieść Koper do miski i wymieszać z pestkami granatu, szalotki, kolendry, octu, miodu i soli.
Kotlety schabowe osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć kotlety, aż głęboko złoty i po prostu gotowane przez, 4 do 5 minut z każdej strony.
Przełożyć kotlety na talerze i odstawić, luźno przykryte, 5 minut.