Kotlet schabowy faszerowany z konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową z masłem
Kotlet schabowy nadziewany konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową maślaną jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.57 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi tymianku, olej roślinny, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym, oraz Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Rozgrzej patelnię grillową lub żeliwną na dużym ogniu. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
3
Kotlety schabowe natrzeć olejem roślinnym, a następnie obficie doprawić solą i pieprzem. Na gorącej patelni, podsmażyć wieprzowinę po obu stronach, aż pojawi się złocista brązowa skórka lub dobre znaki sear z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Kotlety Wieprzowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
W małej misce, połączyć jabłka, ser pleśniowy Roquefort, papryka jalapeno, i szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6
Połóż kotlety wieprzowe na desce do krojenia z mięsistą stroną do ciebie. Za pomocą noża do parowania przeciąć kieszeń do wieprzowiny, około 3/4 drogi przez i pracować go otworzyć delikatnie palcem, aby kieszeń. Dzieląc farsz równomiernie między kotlety, wypchaj kieszeń farszem i włóż wykałaczkę przez otwór, aby utrzymać farsz wewnątrz wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 żółty Owocowy Roll-up
7
Piecz wieprzowinę w piekarniku przez około 20 minut, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 125 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Wyjąć z piekarnika i przytrzymaj pokryte luźno folią, aby przenieść do temperatury wewnętrznej 135 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Tymczasem, w dużej patelni saute, połączyć masło, szalotka, i czosnek. Włącz ogrzewanie na średnie-wysokie. Gotować, aż masło zacznie się brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Dodać blanszowaną fasolę i wrzucić do ogrzania przez całą drogę. Fasolę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Na każdym talerzu, zrobić stos fasoli, umieścić kotlet schabowy na wierzch fasoli i top kotlet z dobrą łyżką konfitury cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dżem
1
W dużym rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj żółtą cebulę, czerwoną cebulę, i szalotki na patelni i dobrze wymieszać. Cebulę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Gdy cebula gotowane i są pogłębienie w Kolorze, deglaze patelni z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Niech gotować wina, aż zmniejszone i wchłonięte przez cebulę. Cebulę gotować jeszcze przez około 5 minut, następnie dodać sok wiśniowy i ocet winny. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego ciepła, i niech gotować na wolnym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sok Wiśniowy
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj tymianek, rozmaryn i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Niech cebula gotować aż zaczną się na miękką konsystencję i ciecz jest zmniejszona i wchłaniana przez cebulę. Wymieszać 2 łyżki brązowego cukru i miodu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się, a cebula wchłonie większość płynu, około 8 do 10 minut. Smak mieszaniny i dodać więcej cukru, jeśli jest zbyt cierpki. Przetestuj konsystencję dżemu, maczając łyżkę na talerzu i zostawiając go do ostygnięcia. Powinien być gęsty i nie cieknący. Jeśli jest zbyt cieknący, gotować mieszaninę dłużej, aż więcej płynu jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.