Kotlet schabowy faszerowany z konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową z masłem

Kotlet schabowy faszerowany z konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową z masłem
Kotlet schabowy nadziewany konfiturą wiśniową z trzech cebul i fasolką szparagową maślaną jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.57 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi tymianku, olej roślinny, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym, oraz Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Rozgrzej patelnię grillową lub żeliwną na dużym ogniu. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Kotlety schabowe natrzeć olejem roślinnym, a następnie obficie doprawić solą i pieprzem. Na gorącej patelni, podsmażyć wieprzowinę po obu stronach, aż pojawi się złocista brązowa skórka lub dobre znaki sear z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W małej misce, połączyć jabłka, ser pleśniowy Roquefort, papryka jalapeno, i szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Ser RoquefortSer Roquefort
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Połóż kotlety wieprzowe na desce do krojenia z mięsistą stroną do ciebie. Za pomocą noża do parowania przeciąć kieszeń do wieprzowiny, około 3/4 drogi przez i pracować go otworzyć delikatnie palcem, aby kieszeń. Dzieląc farsz równomiernie między kotlety, wypchaj kieszeń farszem i włóż wykałaczkę przez otwór, aby utrzymać farsz wewnątrz wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Piecz wieprzowinę w piekarniku przez około 20 minut, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 125 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Wyjąć z piekarnika i przytrzymaj pokryte luźno folią, aby przenieść do temperatury wewnętrznej 135 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Tymczasem, w dużej patelni saute, połączyć masło, szalotka, i czosnek. Włącz ogrzewanie na średnie-wysokie. Gotować, aż masło zacznie się brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodać blanszowaną fasolę i wrzucić do ogrzania przez całą drogę. Fasolę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Na każdym talerzu, zrobić stos fasoli, umieścić kotlet schabowy na wierzch fasoli i top kotlet z dobrą łyżką konfitury cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
DżemDżem
1
W dużym rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj żółtą cebulę, czerwoną cebulę, i szalotki na patelni i dobrze wymieszać. Cebulę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Gdy cebula gotowane i są pogłębienie w Kolorze, deglaze patelni z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Niech gotować wina, aż zmniejszone i wchłonięte przez cebulę. Cebulę gotować jeszcze przez około 5 minut, następnie dodać sok wiśniowy i ocet winny. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego ciepła, i niech gotować na wolnym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj tymianek, rozmaryn i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Niech cebula gotować aż zaczną się na miękką konsystencję i ciecz jest zmniejszona i wchłaniana przez cebulę. Wymieszać 2 łyżki brązowego cukru i miodu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się, a cebula wchłonie większość płynu, około 8 do 10 minut. Smak mieszaniny i dodać więcej cukru, jeśli jest zbyt cierpki. Przetestuj konsystencję dżemu, maczając łyżkę na talerzu i zostawiając go do ostygnięcia. Powinien być gęsty i nie cieknący. Jeśli jest zbyt cieknący, gotować mieszaninę dłużej, aż więcej płynu jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
DżemDżem

Składniki

1suchy liść laurowysuchy liść laurowy43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabrązowy cukier, podzielonybrązowy cukier, podzielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarta sok wiśniowytarta sok wiśniowy12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony świeży szczypiorekpokrojony świeży szczypiorek2goździkiczosnek, pokrojony cienkoczosnek, pokrojony cienko2smallsJabłka Granny Smith, obrane i pokrojone w kostkę małeJabłka Granny Smith, obrane i pokrojone w kostkę małe4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasolka szparagowa, końce przycięte i szybko blanszowane we wrzącej osolonej wodziefasolka szparagowa, końce przycięte i szybko blanszowane we wrzącej osolonej wodzie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2smallspapryka jalapeno, pieczona, obrana, posiekana i pokrojona w kostkępapryka jalapeno, pieczona, obrana, posiekana i pokrojona w kostkę4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku4kotlety schabowe z kościąkotlety schabowe z kością1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, pokrojona w kostkę małaczerwona cebula, pokrojona w kostkę mała2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSer pleśniowy Roquefort, pokruszonySer pleśniowy Roquefort, pokruszony2łodygi rozmarynułodygi rozmarynu1szalotka, plastry cienkieszalotka, plastry cienkie4largesszalotka, pokrojona cienkoszalotka, pokrojona cienko4tymianek łodygitymianek łodygi33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1łyżka czerwony ocet winnysłodka żółta cebula, pokrojona cienkosłodka żółta cebula, pokrojona cienko

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Stonestreet Estate Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn