Kotlet Mess Hall z kaszą Cheddar i masłem Tabasco

Kotlet Mess Hall z kaszą Cheddar i masłem Tabasco
Mess Hall ' s Hog Chop z kaszą Cheddar i masłem Tabasco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 24g białka, oraz 44g tłuszczu. Mieszanka kamiennej mielonej kaszy, szalotki, sosu tabasco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbatniki Tabasco-Cheddar, Kasza Z Białego Cheddaru Z Masłem Ancho Chile, oraz Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą z sera Południowego: Jaegerschnitzel z kaszą z sera Południowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść brązowy cukier, różową sól, jagody jałowca, paprykę, wszystkie przyprawy, ¼ łyżeczki cayenne, kawałki laski cynamonu i liście laurowe w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać 2 szklanki gorącej wody; mieszając mieszaninę, aż cukier i sól rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodaj 6 szklanek chłodnej wody, wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w małej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać szalotki i gotować, mieszając często aż zmiękną, o 5 protokół. Zeskrobać je do małej miseczki do całkowitego ostygnięcia. Wymieszać 8 łyżek zmiękczonego masła i Tabasco; dokładnie wymieszać. Uformuj masło w kłodę na kawałku folii. Owinąć szczelnie i zamrozić. Zużyć w ciągu 2 tygodni.Sous vide: napełnij maszynę Sous Vide ciepłą wodą. Ustaw na 138 stopni F. dla średnio rzadkiej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sos TabascoSos Tabasco
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Kotlety wyjąć z solanki, opłukać w chłodnej wodzie i dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Umieść każdy w woreczku próżniowym, zgodnie ze wskazówkami producentów. Zanurz torebki w wodzie i gotuj przez co najmniej 2 godziny i do 4 godzin.Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury usunąć z wody. Możesz teraz zanurzyć je w wodzie do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do grillowania lub wyjąć je z torebek, oszczędzając nagromadzone soki i natychmiast je grillować.Dodać zielenie: w dużej patelni wysokiej jednostronnej, podgrzać 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
ZieloniZieloni
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażyć, aż będzie przezroczysty i zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać przygotowaną zieleninę musztardową i posypać szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ZieloniZieloni
7
Gdy zaczną więdnąć, dodaj 1 szklankę wywaru z kurczaka. Wrzucić, aż zielenie są całkowicie zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
ZieloniZieloni
8
Dodać ocet, przykryć i odstawić w ciepłe miejsce.Zrobić kaszę: doprowadzić pozostałe 5 szklanek bulionu z kurczaka do wrzenia w 4-qt. rondel na dużym ogniu. Stopniowo ubijać kaszę; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, ubijając stale przez około 5 minut. Nadal gotować do miękkości ubijając od czasu do czasu, o 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Zdjąć z ognia i wymieszać cheddar, pół na pół, pozostałe 3 łyżki masła, Pozostałe cayenne, i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce.Grilluj kotlety: przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu. Grill sezonowy z ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym (użyj szczypiec dla bezpieczeństwa).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
10
Umieść kotlety na grillu, aż lekko zwęglone Na Zewnątrz, około 2 minut. Obróć kotlety i powtórz. Twój cel jest zwęglony Na zewnątrz, ale po prostu rozgrzany od wewnątrz, ponieważ są już gotowane we wnętrzu do idealnego doneness.To podawać: delikatnie przepłukać i w razie potrzeby poluzować kaszę z odrobiną wody. Łyżka niektóre na 6 talerze i top każdy z achop. Każdy kotlet ułożyć plasterkiem masła Tabasco i skropić część odstawionych soków mięsnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TabascoSos Tabasco
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Podawać ciepłe warzywa z boku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn