Kotlet cielęcy z grzybami Portabello
Kotlet cielęcy z grzybami Portabello może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 797 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.66 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, rosół z kurczaka, grzyby portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Faszerowane Grzyby Portabello, Pieczarki Portabello Faszerowane Krewetkami, oraz Pieczarki Portabello Zapiekane.
Instrukcje
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek z masłem na patelni na średnim ogniu. Kotlety gotować, aż rumiane, 2 do 3 minut na stronie.
Raz rumiane, wymieszać z grzybami i gotować przez 1 minutę.
Dodać rosół z kurczaka i rozmaryn; przykryć i dusić 10 minut. Wymieszać z czerwonym winem, zwiększyć ciepło i gotować, odkryte, aż sos zmniejszy się o połowę. Kotlety cielęce można wyjąć w dowolnym momencie, aby zapobiec nadmiernemu gotowaniu, a następnie powrócić do patelni na ostatnią minutę.
Skropić pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i podawać.