Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczawiem

Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczawiem
Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1214 kalorii, 110g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na $14.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czosnek, koniak, szynkę tasso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony polędwica Cielęca z Foie Gras i sosem wiśniowo-czerwonym z winogron, Pierogi foie Gras z foie gras, oraz Zupa grochowa z Foie Gras.

Instrukcje

1
W małym rondlu, gotować 2 filiżanki Pinot Noir na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 2 łyżki stołowe, o 15 protokół. Zeskrobać syrop do małej miski i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Włożyć foie gras do płytkiej miseczki i zalać koniakiem. Doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Foie GrasFoie Gras
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać jabłko i gotować na umiarkowanym ogniu, bez mieszania, aż złoty, o 4 protokół. Wymieszać i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać tasso, czosnek i szalotka i gotować, mieszając, aż czosnek zaczyna brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki Pinot Noir i gotować, aż syropy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
7
Dodać demiglace cielęciny i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
8
Zdjąć z ognia.
9
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Kotlety cielęce posmarować z obu stron olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj kotlety na umiarkowanie gorącym ogniu lub na umiarkowanym ogniu na patelni grillowej, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i różowe w środku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Kotlety posypać natką pietruszki i tymiankiem i przełożyć na talerz. Przykryj luźno i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Doprowadzić sos na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
Dodać foie gras i gotować, stale mieszając, aż niektóre z nich jest stopiony, ale większość z nich zachowuje swój kształt, o 3 protokół. Złóż szczaw i gotować, aż zwiędną, o 1 minutę. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i zdejmujemy z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Foie GrasFoie Gras
SzczawSzczaw
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
14
Na rozgrzane talerze ułożyć kotlety cielęce, a na wierzch polać sosem. Łyżeczką do każdego kotleta doprawić kilkoma kroplami syropu Pinot Noir i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn