Kotleciki z mięsa Chrisa
Przepis Chris ' s Meat Hamburger Patties jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 605 kalorii, 38g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, liście bazylii, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Hamburgerowe, Kotlety Hamburgerowe Z Wiśniami, oraz Make Ahead Hamburger Patties dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z wyjątkiem suszonej bułki tartej umieścić wszystkie składniki w dużej misce i dobrze wymieszać (najlepiej używać rąk).Powoli dodaj bułkę tartą dobrze mieszając między dodatkami, aż mieszanina traci niechlujność i już nie błyszczy, ale ma matową konsystencję i nie przykleja się już do rąk (dodaj za dużo i zacznie ponownie przyklejać się do rąk w zależności od tego, ile tłuszczu znajduje się w Miele).Formować na pasztety mięsne.Na dużym ogniu (hot rock grill) na b-b-Q gotować przez 3 minuty, następnie obrócić (nie odwracać pozostawiając na stronie jest gotowanie) i gotować przez kolejne 3 minuty, odwrócić hamburgera i powtórzyć procedurę z tej strony. Przenieś hamburgery do pośredniego ciepła (na stojaku lub na płycie bocznej) i gotować przez kolejne 5 do 10 minut (w zależności od tego, jak grube zostały wykonane paszteciki). To będzie dobrze zrobione pattie.Czas gotowania może zmieniać się między b-b-q i osobistym gustem.Alternatywna metoda gotowania-umieścić paszteciki na wyłożonej folią tacy i piec w piekarniku z wentylatorem 175C przez około 35 do 40 minut.