Koszyki wołowe po burgundzku

Koszyki wołowe po burgundzku
Beef Burgundy Baskets to przepis bez nabiału na 6 porcji. To danie główne ma 763 kalorie , 34 g białka i 55 g tłuszczu na porcję. Za 3,14 USD za porcję przepis ten pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Jeśli masz pod ręką końcówki wołowiny, perłową cebulę, skorupki z ciasta francuskiego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 58% . Klasyczna wołowina burgund , Beef Wellington i Faszerowane Skorupki z Wołowiną i Brokiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Upiecz muszle z ciasta francuskiego zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na dużej patelni smaż pieczarki w oleju przez 2-3 minuty lub do momentu zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj cebulę i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj końcówki wołowiny z sosem, winem i tymiankiem; podgrzej. Ostrożnie usuń górę muszli z ciasta; wypełnij mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn