Koszyki wołowe po burgundzku
Beef Burgundy Baskets to przepis bez nabiału na 6 porcji. To danie główne ma 763 kalorie , 34 g białka i 55 g tłuszczu na porcję. Za 3,14 USD za porcję przepis ten pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Jeśli masz pod ręką końcówki wołowiny, perłową cebulę, skorupki z ciasta francuskiego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 58% . Klasyczna wołowina burgund , Beef Wellington i Faszerowane Skorupki z Wołowiną i Brokiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Upiecz muszle z ciasta francuskiego zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na dużej patelni smaż pieczarki w oleju przez 2-3 minuty lub do momentu zrumienienia.
Dodaj cebulę i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Dodaj końcówki wołowiny z sosem, winem i tymiankiem; podgrzej. Ostrożnie usuń górę muszli z ciasta; wypełnij mieszanką wołową.