Koszerna rewolucja-zupa z kurczaka

Koszerna rewolucja-zupa z kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zupy z kurczaka koszernej rewolucji. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, flanki, pasternak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kosher Revolution ' s Chicken Liver Crostini, Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji, oraz Bliskowschodnie ciasta z cukinią koszernej rewolucji z sosem Tahini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym stockpot, połączyć pasternak, seler, por, cebula ibukety garnis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Ułożyć na wierzchu i na wierzchu z całym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Dodaj zimną wodę do pokrycia przez 1 cal. Doprowadzić do wrzenia powoli na średnim ogrzaniu, 45 do 60 minut. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, odtłuszczając, aby usunąć wszelkie ciała stałe powierzchni co 10 minut. Gotować na wolnym ogniu jeszcze godzinę, skimming co 20 minut, i przenieść pierś do średniej miski. Dusić, skimming w razie potrzeby, przez 11/41/4 godzin więcej. Szczypcami lub szczelinową szpatułką ostrożnie wyjmij pozostałego kurczaka i flankę i przenieś do miski. (Rezerwa kurczaka, obrane ze skóry i bez kości, na sałatkę z kurczaka, lub powrót do zupy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W międzyczasie napełnij zlew zimną wodą i dodaj lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
5
Umieść duży garnek do czyszczenia w zlewie. Linia durszlak lub sitko, które mieści się nad doniczkąz podwójną warstwą gazy. Ostrożnie kadzi zupę przez szczelinę, starając się nie zakłócać składników na dnie garnka do gotowania. Gdy zostanie tylko trochę zupy, ostrożnie odchylić garnek do odstawienia. (Wyrzucić składniki garnka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
ChochlaChochla
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Pozostawić zupę do ostygnięcia do temperatury pokojowej i przenieść do lodówki, aby ostygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Z zupy wyjąć zestalony tłuszcz i podawać, lub zamrozić w szczelnie zamkniętym plastikowym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn