Kosze Wielkanocne Cupcake
Przepis Cupcake Wielkanocne kosze może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w o 40 minut. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wiosenne Kosze Na Babeczki, Wielkanocne kosze JIGGLERS® , oraz Koszyk wielkanocny Robin ' s Egg Cupcake podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier. Ubić w jajku i skórce pomarańczowej.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z maślanką.
Napełnij papierowe kubki muffinowe pełne dwie trzecie.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W małej misce ubić masło, serek śmietankowy i wanilię na gładką masę. Stopniowo ubijać w cukrze cukierniczym; rozłożyć na babeczkach.
Połącz wodę i barwnik spożywczy w dużej plastikowej torebce; dodaj kokos. Uszczelnij torbę i wstrząśnij do zabarwienia.
Używając metalowego lub drewnianego szpikulca, wybij dziurę w górnej części po przeciwnych stronach każdej babeczki.
Lukrecję pokroić na 6 cali. paski do uchwytów; włóż każdy koniec do otworu. Udekoruj żelkami.