Kosz Bezowy

Kosz Bezowy
Kosz bezowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 877 kalorii, 34g białka, oraz 25g tłuszczu. Za $2.93 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, końcówkę do splatania koszyków, barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Z łyżką wynik 42%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Eggy W Koszu.

Instrukcje

1
Do koszyka: w misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, po 1 łyżce stołowej, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Pokonaj ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
FiołkiFiołki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Uformuj lub uformuj 12 cali. kawałek pergaminu na zewnątrz 6 cali. miska. Odwróć miskę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Zabezpiecz krawędzie papieru, wsuwając je między miskę a arkusz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torbie; włóż końcówkę do kosza. Napełnij torbę bezą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Rozpocznij pierwszą pionową linię, nakładając krawędź pokrytej papierem podstawy miski o 1/2 cala. i rury beza w dół w kierunku
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
blacha do pieczenia. Pracując od góry odwróconej miski, przykryj pionową linię 1-1 / 2-in. poziome linie, pozostawiając 1/2 cala. między każdym (patrz zdjęcie powyżej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Rury kolejną pionową linię na prawo od pierwszej linii pionowej, zachodzące na siebie końce linii poziomych. Zaczynając na prawo od pierwszej linii pionowej, rura 1-1 / 2-in. poziome linie nad drugą pionową linią, aby wypełnić otwarte przestrzenie. Powtarzaj proces, aż Cała miska zostanie pokryta wzorem o splocie koszowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Ułóż wzór cewki bezowej na dnie miski, aby utworzyć podstawę kosza.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Piec kosz w temperaturze 225° przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
9
Wyłącz piekarnik i pozostaw kosz w piekarniku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
10
Wyjmij z piekarnika; wyjmij miskę. Przycinaj papier 1 w. poniżej górnej krawędzi lub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
11
bardzo ostrożnie usuń papier.
12
Przechowuj kosz w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
13
W przypadku jajek: za pomocą igły, testera ciasta lub szpikulca do lodu zrób mały otwór na obu końcach każdego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
14
Włóż igłę do jajka, aby rozbić żółtko. Przedmuchaj mocno przez jeden otwór, aby wypchnąć zawartość z drugiego otworu; wyrzuć zawartość. Flush
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
15
skorupka delikatnie pod bieżącą wodą do czyszczenia wnętrza. Ostrożnie osusz ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
16
Pozostaw do wyschnięcia na noc.
17
Dla każdego pożądanego koloru umieść wrzącą wodę w żaroodpornej misce. Dodaj ocet i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
18
Delikatnie włóż wykałaczkę do otworu na jednym końcu jajka. Zanurz jajko, aż osiągniesz pożądany kolor. Aby wyschnąć, pozostaw jajko przymocowane do jednego końca wykałaczki i włóż przeciwny koniec do jabłka, aby jajko było podniesione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
19
Pozostaw do wyschnięcia na noc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn