Kosz Bezowy

Kosz Bezowy
Kosz bezowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 877 kalorii, 34g białka, oraz 25g tłuszczu. Za $2.93 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, końcówkę do splatania koszyków, barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Z łyżką wynik 42%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Eggy W Koszu.

Instrukcje

1
Do koszyka: w misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, po 1 łyżce stołowej, ubijając wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Pokonaj ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Uformuj lub uformuj 12 cali. kawałek pergaminu na zewnątrz 6 cali. miska. Odwróć miskę na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Zabezpiecz krawędzie papieru, wsuwając je między miskę a arkusz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torbie; włóż końcówkę do kosza. Napełnij torbę bezą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Rozpocznij pierwszą pionową linię, nakładając krawędź pokrytej papierem podstawy miski o 1/2 cala. i rury beza w dół w kierunku
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
blacha do pieczenia. Pracując od góry odwróconej miski, przykryj pionową linię 1-1 / 2-in. poziome linie, pozostawiając 1/2 cala. między każdym (patrz zdjęcie powyżej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Rury kolejną pionową linię na prawo od pierwszej linii pionowej, zachodzące na siebie końce linii poziomych. Zaczynając na prawo od pierwszej linii pionowej, rura 1-1 / 2-in. poziome linie nad drugą pionową linią, aby wypełnić otwarte przestrzenie. Powtarzaj proces, aż Cała miska zostanie pokryta wzorem o splocie koszowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Ułóż wzór cewki bezowej na dnie miski, aby utworzyć podstawę kosza.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Piec kosz w temperaturze 225° przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
9
Wyłącz piekarnik i pozostaw kosz w piekarniku na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
10
Wyjmij z piekarnika; wyjmij miskę. Przycinaj papier 1 w. poniżej górnej krawędzi lub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
11
bardzo ostrożnie usuń papier.
12
Przechowuj kosz w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
13
W przypadku jajek: za pomocą igły, testera ciasta lub szpikulca do lodu zrób mały otwór na obu końcach każdego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
14
Włóż igłę do jajka, aby rozbić żółtko. Przedmuchaj mocno przez jeden otwór, aby wypchnąć zawartość z drugiego otworu; wyrzuć zawartość. Flush
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
15
skorupka delikatnie pod bieżącą wodą do czyszczenia wnętrza. Ostrożnie osusz ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
16
Pozostaw do wyschnięcia na noc.
17
Dla każdego pożądanego koloru umieść wrzącą wodę w żaroodpornej misce. Dodaj ocet i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
18
Delikatnie włóż wykałaczkę do otworu na jednym końcu jajka. Zanurz jajko, aż osiągniesz pożądany kolor. Aby wyschnąć, pozostaw jajko przymocowane do jednego końca wykałaczki i włóż przeciwny koniec do jabłka, aby jajko było podniesione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
19
Pozostaw do wyschnięcia na noc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn