Kostki wołowe zawijane w szynkę prosciutto z sosem musztardowym

Kostki wołowe zawijane w szynkę prosciutto z sosem musztardowym
Potrzebujesz bezglutenowego, pierwotnego i דל פחמימות,znego dania głównego? Kostki wołowe zawijane w szynkę prosciutto z sosem musztardowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 2,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 24 g białka i 43 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka delikatnej wołowiny, oliwy z oliwek, musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 56% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak musztarda zawijana w prosciutto, cała pieczona polędwica wołowa zawijana w prosciutto i szparagi zawijane w prosciutto z sosem malinowym.

Instrukcje

1
Posyp wołowinę ze wszystkich stron czarnym pieprzem. Owiń kostki wołowiny taką ilością prosciutto, aby całkowicie je przykryła. Upewnij się, że szynka prosciutto nie zachodzi na siebie więcej niż raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
ProsciuttoProsciutto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Zawinięte kostki ułożyć na talerzu łączeniem do dołu. Na dużej patelni, na średnim ogniu, dodaj olej i masło. Gdy masło się roztopi, dodaj kostki wołowiny, łączeniem do dołu, aby je zamknąć, a następnie smaż, aż będą chrupiące ze wszystkich stron, około 8 do 10 minut w przypadku średnio rzadkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Wyjmij wołowinę i odstaw ją na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj szalotki na patelnię i smaż 1 minutę, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodaj bulion z kurczaka i drewnianą łyżką zeskrobuj brązowe kawałki przyklejone do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Wymieszaj musztardę i gęstą śmietanę i gotuj jeszcze 1 minutę, aby sos zgęstniał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Zdjąć z ognia. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz dekorujemy natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn