Kostki wołowe zawijane w szynkę prosciutto z sosem musztardowym

Potrzebujesz bezglutenowego, pierwotnego i דל פחמימות,znego dania głównego? Kostki wołowe zawijane w szynkę prosciutto z sosem musztardowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 2,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 24 g białka i 43 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka delikatnej wołowiny, oliwy z oliwek, musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 56% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak musztarda zawijana w prosciutto, cała pieczona polędwica wołowa zawijana w prosciutto i szparagi zawijane w prosciutto z sosem malinowym.
Instrukcje
Posyp wołowinę ze wszystkich stron czarnym pieprzem. Owiń kostki wołowiny taką ilością prosciutto, aby całkowicie je przykryła. Upewnij się, że szynka prosciutto nie zachodzi na siebie więcej niż raz.
Zawinięte kostki ułożyć na talerzu łączeniem do dołu. Na dużej patelni, na średnim ogniu, dodaj olej i masło. Gdy masło się roztopi, dodaj kostki wołowiny, łączeniem do dołu, aby je zamknąć, a następnie smaż, aż będą chrupiące ze wszystkich stron, około 8 do 10 minut w przypadku średnio rzadkiego.
Wyjmij wołowinę i odstaw ją na 5 minut przed podaniem.
Dodaj szalotki na patelnię i smaż 1 minutę, aby zmiękły.
Dodaj bulion z kurczaka i drewnianą łyżką zeskrobuj brązowe kawałki przyklejone do dna patelni.
Wymieszaj musztardę i gęstą śmietanę i gotuj jeszcze 1 minutę, aby sos zgęstniał.
Zdjąć z ognia. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz dekorujemy natką pietruszki.