Kosmiczna Sałatka krabowa z frytkami kukurydzianymi
Kosmiczna Sałatka krabowa z frytkami kukurydzianymi to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tortille kukurydziane, sok z limonki, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Patelnia smażona Sałatka kukurydziana z chipsami Tortilla patelnia, Schłodzona Sałatka Z Kukurydzy I Kraba, oraz Sałatka z kraba i grillowanej kukurydzy.
Instrukcje
Posmaruj 1 Stronę każdej tortilli olejem; każdą tortillę pokrój na 8 klinów.
Umieścić kliny na dużej blasze do pieczenia; posypać solą.
Piec w 400 przez 6 minut lub do lekko rumiane. Super.
W misce wymieszać serek śmietankowy i kolejne 4 składniki (serek śmietankowy przez przyprawy).
Dodać kraba i kukurydzę; delikatnie wymieszać. Przykryć i schłodzić do 4 godzin.
Podawać z wiórkami kukurydzianymi; w razie potrzeby udekorować liśćmi kolendry.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.