Kosher Revolution ' s Chicken Liver Crostini
Crostini z wątroby kurczaka koszernej rewolucji może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 516 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, pieprz, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Koszerna rewolucja-zupa z kurczaka, Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji, oraz Bliskowschodnie ciasta z cukinią koszernej rewolucji z sosem Tahini.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki tłuszczu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, rozmaryn, papryka i czosnek, i podsmażyć, mieszając, untilthe cebula jest przezroczysty, o 5 protokół.
Dodaj oregano, szałwia i papryki, i podsmażyć, mieszając, aż cebula zaczynają brązowieć, o 5 minut.
Przenieść mieszaninę na płytkę i usunąć i wyrzucić gałązki.
Dodaj pozostały tłuszcz do patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Posypać wątróbki z solą i pieprzem po obu stronach i sauté untilcooked przez, obracając raz, o 2 protokół. Wrzuć mieszankę cebuli na patelnię, dodaj wino i gotuj przez 2 minuty.
Przenieść wątróbki do aplate, i gotować wino, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, 3 do 4 protokół.
Tymczasem pulsuj chleb kanapkowy w robocie kuchennym, aby uzyskać szorstkie okruchy.
Dodaj mieszankę wątróbek i cebuli i pulsuj, aż powstanie szorstka pasta. Doprawić solą i pieprzem, przełożyć do średniej miski. Przykryć i schłodzić, jeśli nie podawać natychmiast.
Rozgrzej piekarnik do 325ºF.
Posmarować plastry bagietki z obu stron olejem, przenieść do blachy do pieczenia i piec, aż lekko tosty, o 10 protokół.
Rozprowadzić mieszaninę wątroby na plastrach i podawać.Uwaga na temat kaszerowania: jeśli twój rzeźnik nie sprzedaje kaszerowanych wątróbek z kurczaka, które nie są dostępne komercyjnie, musisz je kasherować samodzielnie zgodnie z prawem koszerności. Aby to zrobić, usuń tłuszcz z wątroby. Opłucz je trzy razy pod bieżącą wodą i lekko posolić koszerną solą.
Przenieś wątróbki do stojaka, który po zamontowaniu w patelni do pieczenia pozwoli na ucieczkę soków z patelni. Smażyć wątroby, aż dobrze zrobione, o 5 minut na stronie.
Wytnij wątrobę, aby nie pozostały różowe, i piecz dłużej, jeśli to konieczne. Wątroby opłukać trzy razy i dokładnie osuszyć.