Korzeń selera z jabłkami, orzechami włoskimi i serem pleśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj korzenia selera z jabłkami, orzechami włoskimi i serem pleśniowym. Ten przepis służy 12 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz jabłka granny smith-obrane, oliwę z oliwek, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa selerowa z jabłkami i serem pleśniowym, Surówka z sera pleśniowego z jabłkami i orzechami włoskimi, oraz Kremowy Remoulade z korzenia selera z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać orzechy włoskie przez 8 do 10 minut, lub do złotego.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać orzechy.
W dużej misce, ubić ocet z szalotka, musztarda i obfite szczypta soli i pieprzu; odstawić na 10 protokół.
Ubić oliwę z oliwek i 1/4 szklanki sera pleśniowego. Tuż przed podaniem do dressingu dodać korzeń selera i jabłka, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Dodać posiekane orzechy i pozostałe 3/4 szklanki sera pleśniowego i podawać.