Korzeń Selera Rémoulade

Korzeń Selera Rémoulade
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Korzeń selera Rémoulade może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, korzeń selera, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Seler Korzeń Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym pulsuj kornichony, pietruszkę, estragon i sardelę (jeśli używasz), aż grubo posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SardeleSardele
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać majonez, śmietanę, sok z cytryny, musztardę i skórkę i proces, aż dobrze połączone. Zeskrobać sos do dużej miski.Dopasuj procesor do średniego dysku kratowego. Korzeń selera obrać nożem (a nie obieraczką do warzyw) i pokroić na kawałki na tyle małe, aby zmieścić się w rurce podającej. Zetrzyj korzeń selera w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść korzeń selera do miski opatrunku i złożyć delikatnie połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Kalorie
1
130, tłuszcz
2
6, Kalorie Tłuszczowe
1
50, Tłuszcze Nasycone
2
2, białko
3
3, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
730, Cholesterol
6
10, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
19, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn