Korzeń Selera Rémoulade
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Korzeń selera Rémoulade może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, korzeń selera, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Seler Korzeń Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj kornichony, pietruszkę, estragon i sardelę (jeśli używasz), aż grubo posiekasz.
Dodać majonez, śmietanę, sok z cytryny, musztardę i skórkę i proces, aż dobrze połączone. Zeskrobać sos do dużej miski.Dopasuj procesor do średniego dysku kratowego. Korzeń selera obrać nożem (a nie obieraczką do warzyw) i pokroić na kawałki na tyle małe, aby zmieścić się w rurce podającej. Zetrzyj korzeń selera w procesorze.
Przenieść korzeń selera do miski opatrunku i złożyć delikatnie połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
3, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
19, Tłuszcz Wielonienasycony