Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego z chrzanem
Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego z chrzanem może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka pieczenia ziemniaków, masło, chrzan i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego, Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, oraz Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Korzeń selera i ziemniaki umieścić w średnim rondlu i przykryć zimną wodą; dodać łyżeczkę soli. Zagotować na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż korzeń selera i ziemniaki będą bardzo miękkie.
Spuścić wodę z warzyw i przekazać je przez młyn żywności lub ricer do dużej miski do mieszania. Wymieszaj śmietanę, masło i chrzan, aż krem zostanie wchłonięty i mieszanina będzie gładka. Doprawić koszerną solą i pieprzem i udekorować posiekanym szczypiorkiem.
Skropić zdrową dawką oliwy z oliwek i podawać.