Koreańskie Kotlety Wieprzowe Wolnoopalające

Nigdy nie można mieć zbyt wiele koreańskich receptur, więc dać Koreańskie kotlety wieprzowe powolne Cooker spróbować. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rosołu z kurczaka, sos sojowy, kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Korean BBQ Pork Tacos, Slow Cooker Sunday: Rozdrobniona Koreańska Wieprzowina, oraz Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina.
Instrukcje
W garnku wolnej kuchenki wymieszać czosnek, bulion z kurczaka, pastę fasolową i sos sojowy. Kotlety schabowe przyprawiamy solą i pieprzem, układamy w garnku. Obróć do Płaszcz z sosem. Przykryć i gotować przez 5 godzin na niskim ustawieniu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.