Koreański Gulasz Kimchi Jigeh

Koreański Gulasz Kimchi Jigeh
Przepis Koreański Kimchi Jigeh gulasz jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Ta zupa ma 67 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka chili w proszku, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Koreański gulasz wołowy a la House of Kimchi, Kimchi Mandu (Koreańskie Pierogi Kimchi), oraz Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszać wodę, kim chee, solankę kim Chee, Spam, chili w proszku, sól i pieprz. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Dusić, przez 20 minut lub aż kapusta kim chee jest półprzezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
KimchiKimchi
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
SpamSpam
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn