Koreański Bas W Paski
Koreański bas w paski może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 203 kalorie, 31g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sherry, chile pasty, sezamu i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Bas Kreolski W Paski, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zapiekać i marynować w lodówce 20 minut.
Wyjąć rybę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.