Koreański Bas W Paski

Koreański Bas W Paski
Koreański bas w paski może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 203 kalorie, 31g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sherry, chile pasty, sezamu i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Bas Kreolski W Paski, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zapiekać i marynować w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyjąć rybę z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn