Koreańska Skwiercząca Wołowina
Przepis Koreański Skwiercząca wołowina jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. To danie główne ma 563 kalorie, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej roślinny, szalotki, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sizzling Beef Stir-Fry, Skwierczące Kaboby Wołowe, oraz Sizzling Asian Beef Stir-Fry.
Instrukcje
W dużym, płytkim naczyniu połącz sos sojowy z cukrem, białym winem, posiekanym czosnkiem, prażonym olejem sezamowym i pokruszoną czerwoną papryką, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Dodaj pokrojony stek i dokładnie płaszcz w marynacie. Przykryć i schłodzić stek przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Zapal grill lub podgrzej patelnię. Pocierać szalotki całym oleju roślinnego i grill je na dużym ogniu, obracając raz, aż szalotki są po prostu zmiękczone, o 2 protokół. Doprawić solą.
Pracując partiami, grilluj stek na dużym ogniu, aż plastry będą bogato rumiane i średnio rzadkie, około 30 sekund na stronę.
Przełożyć stek na półmisek i podawać z grillowanymi szalotkami i gotowanym na parze ryżem.