Koreańska Sałatka Z Ogórków
Przepis koreańska Sałatka ogórkowa jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, sól koszerną, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Pikantna Koreańska Sałatka Z Ogórków, Łatwa Koreańska Sałatka Z Ogórków, oraz Sałatka po koreańsku z ogórkiem i Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ogórek i sól, dobrze rzucając.
Odstawić w temperaturze pokojowej 20 minut.
Odcedzić i wycisnąć do sucha.
Połącz ogórek, cebulę, ocet ryżowy, cukier, pokruszoną czerwoną paprykę i olej sezamowy.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Mulderbosch Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Mocny nos guawy, skórki limonki i dojrzałej gruszki usztywniony wiciokrzewem i kwiatami pomarańczy. Soczyste podniebienie z bogatymi owocami pasji, przechodzącymi od nosa i kończącymi się cierpkimi cechami grejpfruta. Orzeźwiającą kwasowość doskonale niweluje Kremowy środek podniebienia i subtelna przyprawa pochodząca z dębu. Rocznik 2011 to bardziej owocowy styl, który jest świeższy i bardziej suchy w porównaniu do rocznika 2010. Rozkosznie dostępne wino, które jest bardziej smakowite w ustach.Partner z skorupiakami, grillowanym tuńczykiem, grillowanymi sardynkami, cytryną i pieczonym kurczakiem ziołowym lub gulaszem warzywnym.